Project Description

  Podobno kot se lotimo bioresonančne terapije živali, se le-te lotimo tudi pri živali. Žival povabimo, naj se uleže na blazino, ki je dejansko magnetna blazina, skozi katero živali dovajam predhodno nastavljene frekvence s pomočjo bioresonančnega aparata. Prvič žival le stestiram. Torej podobno kot pri človeku, je žival na nek način na “vhodu”, kar pomeni, da ji elektrodo (ki je kot malo debelejši, upogljiv trak malo večjih dimenzij kot ovratnice) namestim okrog vratu ali pa niti to ne, ker je vhod lahko tudi sama ampula, ki jo trenutno preverjam. In hkrati je žival tudi na “izhodu”, v praksi to enostavno pomeni, da je druga elektroda nekje na na njenem telesu oz. je to prej omenjena blazina. Nič od tega ne boli, lahko pa je po samem testiranju žival nekoliko utrujena, čemur prilagodimo aktivnosti tega dne. Terapije pa žival običajno dojema in občuti prijetno. Med potekom testiranja iščem glavne obremenitve s pomočjo programov in predvsem ampul z zapisanimi informacijami obremenitev, npr. bakterij, virusov, glivic, strupov itd. Testiranje traja dlje kot kasneje terapije, z njegovo pomočjo se namreč sestavi okviren plan nadaljnjih srečanj, kjer se izvajajo terapije. Torej najprej testiranje, na naslednjih srečanjih terapije. Pogosto se zgodi, da po tem, ko je žival že izkusila kako terapijo ali dve, že ve, kaj lahko od srečanja z bioresonančnim terapevtom pričakuje in ker čuti terapijo kot prijetno, po vstopu v ordinacijo hitro zavzame znano mesto na blazini. In čaka na terapijo. Na slednjih pa se lotim – odvisno od zastavljenega plana – obremenitev postopoma. Nekatere se dela prej kot druge, druge obremenitve delam šele ob koncu celotnega procesa terapij.

   

  Tudi zdravje živali pomembno zavisi od hrane, zato že med samim testiranjem preverim, ali trenutna hrana, ki jo žival prejema, le-tej ustreza oz. katera hrana bi bila zanjo boljša oz. najboljša.

   

  Po dosedanjih izkušnjah menim, da so živali zelo dovzetne za frekvence bioresonančne terapije, zato so tudi izboljšanja zdravstvenega stanja živali hitro vidna.

  DELOVNI ČAS

  Delovne ure po dogovoru.

    +386(0) 41384472

    NASLOV

  Bioresonanco živali opravim na Vašem domu.

  SPOZNAJTE ME

  dr. Mateja Lobe Prebil, dr. vet. med.
  dr. Mateja Lobe Prebil, dr. vet. med.Zdravilka - bioresonančna terapevtka

  Izberi termin