Project Description

Princip delovanja bioresonančne terapije

Vsaka snov ima poleg svoje materialne sestave tudi fizikalno informacijo v obliki edinstvenega spektra različnih frekvenc elektromagnetnih (EM) nihanj. V veliki zmešnjavi milijarde količine nihanj lahko celica prepozna nihanje, namenjeno njej. Ko celica sprejme natančno takšno EM nihanje, ki ga potrebuje, nastane resonanca.

Vsak človek ima svojo specifično sliko nihanj. Fiziološka nihanja so značilna za zdravega posameznika, patološka pa za bolnega.
Pri BRM je ključno valovanje. Valovanje lahko opišemo z več lastnostmi, a frekvenca je med bolj pomembnimi za BRM in pomeni število nihajev v sekundi.

Bioresonančni aparat je sposoben elektrotehničnega spreminjanja valovanja. Vsak klasični bioresonančni aparat ima vsaj 3 pomembne dele: vhod, elektronski del in izhod. Na vhod posredujemo vhodne informacije ampul ali izločkov v vhodnem lončku in/ali informacije v obliki pacientovih nihanj preko vhodne elektrode. Elektronski del je sposoben spreminjanja vhodnega signala. Iz aparata prihaja na izhod spremenjeno valovanje vhodne informacije. Vhodne in izhodne elektrode lahko postavimo na različne dele pacientovega telesa, odvisno od tega, kaj želimo doseči.

Izvirnost bioresonančne metode je v odkritju, da ima zrcalno obrnjeno valovanje zelo močan vpliv na telo, s slednjim se informaciji na izhodu in v človekovem telesu, če sta v fazi, izničita.

Parametre signalov spreminjamo z namenom nastavitve ravno pravšnjega signala, ki človeka ne bo preveč razdražil, po drugi strani pa ga prisilimo v reakcijo. BRM je oblika regulacijske terapije. Telesu damo dražljaj in sprožimo njegovo reakcijo. Zdravilni učinek BRM je v sprožitvi reakcije organizma. Vsak organizem ima vgrajene mehanizme, s katerimi doseže ravnotežno stanje (homeostazo). Sposobnost ohranjanja ravnotežja loči zdravje od bolezni.

  Kako potekajo srečanja?

  Na prvem srečanju se naredi t.i. testiranje, kjer se določi pacientove glavne obremenitve in s pomočjo katerih se sestavi okviren načrt terapij. Na drugem srečanju in ostalih se dela bioresonančne terapije.

    DELOVNI ČAS

  Delovne ure po dogovoru.

    +386(0) 41384472

    NASLOV NAŠIH PROSTOROV

  SPOZNAJTE NAŠE OSEBJE

  dr. Mateja Lobe Prebil, dr. vet. med.
  dr. Mateja Lobe Prebil, dr. vet. med. Zdravilka, bioresonančna terapevtka

  IZBERI TERMIN